Flash Sale! Krijg 15% extra korting. Gebruik de code: SUNNY15 - %countdown %days over

Over

Welkom bij ons uitgebreide assortiment met handgeknoopte tapijten - alles binnen handbereik.

Bij Carpet Avenue willen we het breedste assortiment aan handgeknoopte tapijten tegen de beste prijzen aanbieden, op een moderne website met een gemakkelijke navigatie. We willen dat uw winkelervaring aangenaam eenvoudig, efficiënt en leuk is.

Van ons aan u

Ons assortiment bestaat uit verschillende tapijten – van de meer eenvoudige en rustieke, nomadische tapijten die onder bescheiden omstandigheden zijn geknoopt, tot tijdloze en klassieke Perzische tapijtontwerpen en indrukwekkende zijden kleden met knoopdichtheden van meer dan 1 miljoen knopen/m2, geknoopt door alleen de meest vakkundige wevers. Wij bieden handgeknoopte oosterse tapijten aan in alle soorten en maten.

We halen ze uit de oude steden in het Oosten en brengen ze via de traditionele pakhuizen van Speicherstadt in Hamburg, de tapijtenhoofdstad van Europa, naar uw voordeur.

Waarom zou u bij Carpet Avenue kopen?

We hebben enorm veel kennis en kunde, zowel on- als offline, en hebben meer dan veertig jaar ervaring binnen deze branche.

We staan voor u klaar

Ons gepassioneerde en ervaren team van tapijtexperts staat voor u klaar om u te helpen het juiste tapijt te vinden. Klanttevredenheid is onze nummer één prioriteit.

Een handgeknoopt tapijt waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

De beste prijs

Dankzij onze langdurige relaties en ons sterke en betrouwbare netwerk van leveranciers kunnen wij de juiste tapijten inkopen.

We kopen al onze tapijten direct in bij onze gerenommeerde partners direct in de landen waar de tapijten geproduceerd worden en met wie we al jaren samenwerken, zonder tussenpersonen. Hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden waardoor u als klant kunt profiteren van de beste kwaliteit en de beste prijs.

We zijn eerlijk

We passen de hoogste ethische principes toe om de beste arbeidsomstandigheden te kunnen garanderen in het land van productie, waarbij we rechten en standaarden hanteren die regelmatig worden gecontroleerd.

We kijken naar de toekomst

We breiden ons assortiment voortdurend uit met nieuwe tapijten en optimaliseren onze website om u de beste online winkelervaring te kunnen bieden.

Het resultaat?

U vindt precies het tapijt dat u zoekt tegen de juiste prijs – u zult er nog jaren plezier van hebben.

Carpet Avenue – Vind hier uw tapijt!

Neem contact met mij op Copyright © 2024 Carpet Avenue GmbH. Alle rechten voorbehouden.